Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Doğaüstü - Kiersten White
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Doğaüstü - Kiersten White

Doğaüstü - Kiersten White 5 ay, 3 hafta önce #629

  • sebulba
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Edebiyatçı
  • Gönderiler: 40
  • Karma: 0
VAMPİRLER

SENİ NASIL KORUYACAĞIMI BİLDİĞİMİ SANIYORDUM.

KURTADAMLAR

NEREYE AİT OLDUĞUMU BİLDİĞİMİ SANIYORDUM.

PERİLER

FAKAT DÜNYA DÖNÜYOR, HER ŞEY DEĞİŞİYOR.

Evie o çok istediği normal yaşama nihayet kavuştu! Ama sıradan olmanın, nasıl denir, biraz “sıkıcı” olduğunu görmek üstünde soğuk duş etkisi yapmadı değil.

Uluslararası Paranormal Tecrit Ajansı’ndaki günlerini mumla arar olmuştu ki yeniden onlar için çalışma fırsatı çıktı karşısına.

Tüm şu normallikten biraz olsun uzaklaşmaya öyle ihtiyacı vardı ki...

Ama birbirinden beter görevler üst üste geldikçe, Evie doğru tercihte bulunup bulunmadığını sorgulamaya başladı. Eski peri erkek arkadaşı Reth onun geçmişiyle ilgili korkunç gerçekleri ortaya çıkardıkça, periler arasında kızışan savaşın bütün doğaüstü dünyayı bir kaosa sürükleyebileceği belli oldu. Herkesin peşinde olduğu şey neydi peki?

Evie’nin ta kendisi!
Son Düzenleme: 5 ay, 2 hafta önce Düzenleyen Sezgin.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.26 saniye

Kayıt - Giriş



Bunlari Biliyor musunuz?

Halk edebiyatında hecenin 4+4 kalıbı ya da aruzun müfteilün müfteilün kalıbıyla yazılmış biçim düzeni koşma olan şiirlere "satranç" adı verilir.
Salı, 05/22/2012 10:24
Telif Hakkı © 2012 Open Source Matters. Tüm Hakları Saklıdır.
Joomla! GNU/GPL lisansı altında özgür bir yazılımdır.